بیمارستان برکت

بیمارستان برکت از پیشرفته‌ترین مراکز درمان سرطان در سطح کشور است که در اسفند ماه سال 1401 افتتاح شد .

بیمارستان برکت

 

آدرس و راه های ارتباطی :

آدرس : چیتگر، کوهک، بلوار علیمرادی، نسیم هشتم، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت ( مسریابی گوگل )

 

راهنمای بخش ها :

طبقه 1درمانگاه – بستری
طبقه همکفاورژانس – شیمی درمانی – کافی شاپ
طبقه منفی یک تصویربرداری -آزمایشگاه -آندوسکوپی – داروخانه
طبقه منفی دوحوزه ریاست – واحد مالی و اداری -پشتیبانی – دپارتمان فیزیک
طبقه منفی سه رادیوتراپی – اتاق عمل – براکی تراپی -سیتی سیمولاتور

معرفی بخش های مختلف بیمارستان :

  • براکی تراپی

بخش براکی تراپی بیمارستان سرطان برکت در طبقه منفی سه واقع شده است. براکی‌تراپی (Brachytherapy) یا نزدیک‌درمانی نوعی تکنیک پرتودرمانی در فیزیک پزشکی است. در این روش، عمل پرتودرمانی به‌وسیله کاشت یا قرار دادن مواد («دانه») پرتوزا (رادیواکتیو) در داخل بدن صورت می‌گیرد.

براکی تراپی بیمارستان برکت

  • اتاق عمل

اتاق عمل بیمارستان سرطان برکت در طبقه منفی سه ساختمان واقع شده است.این بخش با بروز ترین و پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا آمادگی انجام عمل های سرپایی و مرتبط با درمان بیماران سرطانی را دارد.

اتاق عمل بیمارستان برکت

  • بخش تشخیصی گوارش

بخش تشخیصی گوارش بیمارستان سرطان برکت در طبقه منفی یک واقع شده است و با برخورداری از پزشکان توانا، کادر مجرب و بهره گیری از بهترین تجهیزات پزشکی آماده ارائه خدمات تشخیص و درمانی به مراجعین محترم می‌باشد.


آندوسکوپی

آندوسکوپی روشی است که پزشک با استفاده از ابزارهای تخصصی به نام آندوسکوپ، اندام های داخلی و عروق بدن را مشاهده می‌نماید. بررسی تصاویر آندوسکوپی به پزشک کمک می‌نماید تا علائم و نشانه های گوارشی مانند تهوع، استفراغ، درد شکمی، مشکلات بلعیدن و خون ریزی گوارشی را تشخیص دهد. همچنین ممکن است پزشک برای جمع آوری نمونه های بافت (بیوپسی) از آندوسکوپی استفاده نماید.

كولونوسكوپی

کولونوسکوپی به معاینه و بررسی داخل کولون و انجام اقدامات تشخیصی و درمانی با دستگاه کولونوسکوپ گفته می شود. کولونوسکوپی توسط یک پزشک مجرب انجام شده و در حدود 30 تا 60 دقیقه طول می کشد. در کولونوسکوپی پزشک از یک دستگاه استفاده کرده که تصاویری از داخل کولون را نشان می دهد و به پزشک کمک می کند تا وجود موارد غیر عادی را بررسی کند.

بخش تشخیص گوارش بیمارستان برکت

 

  • پرتو درمانی 

بخش رادیوتراپی بیمارستان سرطان برکت در طبقه منفی سه واقع شده است. همچنین یکی از بخش‌های مهم و مورد نیاز در مسیر درمان سرطان استفاده از دستگاه های پرتو درمانی است که عمدتا این روش درمانی به صورت مجزا و یا تلفیقی با شیمی درمانی از سوی پزشک معالج تجویز می‌شود.

پرتو درمانی یا رادیوتراپی، استفاده از پرتوهای یونساز برای از بین بردن یا كوچك كردن بافتهای سرطانی است. هدف از پرتو درمانی از بین بردن حداكثر سلول های سرطانی با حداقل آسیب به بافت های سالم است که در مسیر تحقق این هدف، مرکز جامع سرطان برکت؛ با بهره‌مندی از پزشکان و کارشناسان زبده و نیز دستگاه های مدرن و مجهز به روز دنیا قدم در این راه گذاشته است.

بیمارستان سرطان برکت با علم به این مسئله سعی کرده است با همکاری پزشکان، فیزیست‌ها وکارشناسان مجرب و بهره‌مندی از دستگاه  های پرتودرمانی مدرن مانند دستگاه سایبرنایف، دستگاه های بروز توموتراپی و شتاب دهنده های خطی پیشرفته بهترین شیوه درمانی را در جهت بهبود حداکثری بیماران مورد استفاده قرار دهد.

دستگاه سایبرنایف

سایبرنایف جدیدترین تکنولوژی جراحی رادیویی (رادیوسرجری) در دنیاست که می‌تواند بسیاری از تومورهای سرطانی را در نقاط مختلف بدن درمان کند.  با استفاده این تکنولوژی و دقت بالای این دستگاه، بسیاری از تومورهای سرطانی که در نقاطی از بدن قراردارند که برای جراحان قابل دسترس نیستند و یا درمناطق بسیار حساس همانند ساقه مغز، نخاع، پانکراس، ریه و … قرار دارند، قابلیت بهبود و درمان پیدا کرده اند.

در این شیوه البته خبری از چاقوی واقعی نیست ولی پرتو تابانیده شده به مانند چاقویی دقیق و بدون درد، بدون اینکه نیاز به بیهوشی باشد، عرصه را بر سلول‌های سرطانی تنگ می‌کند. این دستگاه در واقع نوعی شتابگر خطی فشرده است که روی بازوی رباتیک نصب شده است. سایبرنایف با استفاده از بازوی رباتیک پرتوهای چندگانه تشعشعات با دوز بالا را از زوایای مختلف انتقال می‌دهد.

دستگاه توموتراپی

دستگاه توموتراپی، تکنولوژی پیشرفته ای است که با استفاده از اشعه درمانی به معالجه تومورها و سلول های سرطانی می پردازد. این دستگاه دارای یک گیرنده کامپیوتری می باشد و شتاب دهنده های خطی نیز در آن تعبیه گردیده است. در دستگاه توموتراپی فرآیند پرتو درمانی به صورت تکه به تکه انجام می شود و میزان آسیب رسانی به بافت های سالم نسبت به دیگر روش ها، به حداقل می رسد.

علت استقبال از کاربردهای دستگاه توموتراپی در سراسر جهان این است که این دستگاه به روش سه بعدی و با سی تی اسکن تخصصی، مکان تومور را به طور کاملاً دقیق مشخص کند. مهمترین اصل در توموتراپی آن است که شتاب دهنده خطی و توموگراف به صورت همزمان به بدن بیمار تابانده شوند. این همزمانی کمک می کند تا سلول های سرطانی از پا در آیند و به سایر سلول های سالم بدن نیز آسیبی وارد نشود.


دستگاه شتاب‌دهنده خطی

دستگاه شتاب دهنده خطی پزشکی، اشعه ایکس یا الکترون با انرژی بسیار بالا را به ناحیه ای از تومور بیمار منتقل می کند. این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که می تواند سلول های سرطانی را از بین ببرد و کمترین آسیب را به بافت سالم اطراف تومور وارد کند.

دستگاه شتاب دهنده خطی قادر به درمان تمامی تومورها در اعضای بدن بوده و با استفاده از تکنیک های متداول و روش های درمانی، بهترین نوع درمان را به بیمار ارائه می‌دهد.

پرتودرمانی بیمارستان برکت

  • شیمی درمانی سرپایی

بخش شیمی درمانی و انکولوژی بیمارستان سرطان برکت با همکاری متخصصین رادیوتراپی و فوق تخصص های انکولوژی فعالیت می‌نماید. این بخش خدماتی نظیر معاینه و مشاوره درمان های کمکی در بیماران مبتلا به سرطان، تعیین رژیم های شیمی درمانی و تزریق دارو، مراقبت های پس از درمان و انجام پیگیری های منظم مبتلایان به سرطان را ارائه می‌نماید.

  • شیمی درمانی بستری

بخش شیمی درمانی بستری در طبقه مثبت یک واقع شده است و از جمله مهمترین و پرکاربرد ترین فضاهای بیمارستان سرطان برکت است که جهت نگهداری و اعمال نظارت به بیمارانی که نیازمند مراقبت روزانه هستند و باید تحت نظر باشند در نظر گرفته شده است.

 

  • درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی

درمانگاه بیمارستان سرطان برکت در طبقه مثبت یک واقع شده است و با داشتن گروه های درمانی متعدد و تجهيزات كامل از جایگاه ویژه و منحصر به فردی برخوردار است. در واحد درمانگاه، اساتيد متخصص، فوق تخصص و دستياران جهت ویزیت و تعیین فرآیندهای درمانی بيماران مشغول به كار هستند.

 

  • آزمایشگاه پاتوبیولوژی

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان سرطان برکت در طبقه منفی یک واقع شده است و با بهره گیری از امکانات فنی روز دنیا و کادر علمی خود خدمات مرتبط با تشخیص و درمان را در اختیار پزشکان و بیماران محترم قرار می دهد.

آزمایشگاه پاتوبیولوژی
بیمارستان برکت

  • تصویربرداری

بخش تصویر برداری بیمارستان سرطان برکت در طبقه منفی یک واقع شده است و  شامل بخش های ام آر آی، رادیولوژی، سی تی اسکن، سونوگرافی، سی‌تی‌سیمولاتور، ماموگرافی و فلوروسکوپی است.

سی تی اسکن

نام این دستگاه SIEMENS 128 SLAISE است و از جمله جدید ترین دستگاه های موجود در حوزه پزشکی است که با بالاترین سرعت حرکت تخت و پردازش تصویر در کسری از ثانیه تصویری با بالاترین قدرت تفکیک و با کمترین نویز را ارائه می دهد. از جمله قابلیت های دستگاه امکان تصویر برداری از تمامی عروق بدن، به ویژه عروق کرونر قلب می باشد. با توجه به نیاز مرکز جامع سرطان برکت که تشخیص و درمان سرطان را ملاک قرار داده است  این دستگاه بهترین تصویر را با توجه به شرایط خاص بیمار و نیاز پزشک معالج عرضه می کند.


سی تی سیمولاتور

دستگاه سی تی اسکنی است که به منظور سیمولاتور (شییه سازی درمان ) بیماران سرطانی و اهداف درمانی می باشد. سی تی سیمولاتور  شامل یک دستگاه سی تی اسکن به همراه یک رویه تخت صاف (همانند تخت پرتودرمانی)، لیزرهای موقعیت دهی و دارای سیستم مارک کنندگی و نرم افزار طراحی درمان سه‌بعدی باقابلیت شبیه سازی و همچنین دارای خروجی عکس می‌باشد.

این دستگاه از جهات بسیاری شبیه سی‌تی اسکن معمولی است با این تفاوت عمده که در این پروسه نیاز به موقعیت دهی و ثابت سازی بیمار می‌باشد. این دستگاه مجهز به لیزرهای پيشرفته LAP laser به منظور افزايش دقت و سهولت شبيه سازي درمان مي باشد. هم چنين تکنولوژي اسپيرال دستگاه موجب می شود با يک بار پرتو دهی قسمت بزرگی از ناحيه مورد نظر تصويربرداری شده و ضمن افزايش سرعت تصويربرداری، احتمال از دست دادن اطلاعات نيز بسيار کم شود. اطلاعات مربوط به بيماران در سيستم ذخيره و به نرم افزار طراحی درمان انتقال داده می شود.

MRI

 نام این دستگاه 1.5GE تسلا است. همچنین این دستگاه جدیدترین و تنها دستگاه موجود در ایران، با قابلیت سازگاری با شرایط بیماران تحت پرتو درمانی می باشد. بدان جهت که تصویربرداری از این دست افراد به دلیل حساسیت و دقت پرتودرمانی، نیازمند تمهیدات و تجهیزات ویژه و منحصر به فردی است که این دستگاه آن را برآورده می نماید. از دیگر ویژگی های استثنایی این دستگاه می توان به دارا بودن جدیدترین گیرنده و فرستنده امواج الکترومغاطیس (کویل) اشاره کرد که موجب افزایش کیفیت تصویر و آسایش بیمار حین تصویربرداری می‌گردد.

 

ماموگرافی

اشعه ایکس (رادیوگرافی) یک آزمایش پزشکی غیرتهاجمی است که به پزشکان در تشخیص و معالجه بیماری کمک می کند.در تصویربرداری با اشعه ایکس، بخشی از بدن در معرض دوز کمی از پرتوهای یونیزه کننده قرار می گیرد تا عکس هایی از داخل بدن تولید شود. ماموگرافی یک تصویربرداری پزشکی تخصصی است که از سیستم اشعه ایکس با دوز پایین برای مشاهده داخل پستان ها استفاده می کند. تست ماموگرافی موسوم به ماموگرام، در تشخیص زودرس بیماری های پستان به بانوان کمک می کند.

دستگاه فلوروسکوپی 

فلوروسكوپی یكي دیگر از تكنيک های تصویربرداری است كه در علوم تشخيصی رادیولوژی و فيزیک پزشكی كاربرد فراوانی دارد. مبنای كار یک دستگاه فلوئوروسكوپ بر اساس یک مولد اشعه ایكس است كه پرتوهای آن توسط نوعی گيرنده به نام دستگاه تقویت تصویر، دریافت و تقویت می‌شوند. این دستگاه پرتوهای ایكس عبوری از درون بدن بيمار را بصورت زمان حقيقی آشكارسازی نموده  و توسط یک سيستم تلویزیونی مدار بسته نمایش داده و ثبت می‌كند.

این امكان نيز وجود دارد كه در زمان‌هایی كه مشاهده حركت در بدن مورد نظر است (به عنوان مثال بررسی حركت ماده حاجب در مجرای گوارشی)، بتوان تصویر را مستقيماً و به صورت زمان حقيقی روی یک صفحه نمایشگر نمایش داد.

تصویربرداری بیمارستان برکت

 

  • داروخانه

داروخانه بیمارستان سرطان برکت در دو بخش بستری و نسخ سرپایی درمانگاهی به بیماران محترم بستری در بخش و همچنین بیماران سرپایی مراجعه کننده به درمانگاه های بیمارستان، خدمات ارائه می‌نماید.

بیمه های طرف قرارداد بیمارستان برکت :

بیمه های پایه طرف قرارداد:

تامین اجتماعی
سلامت ایرانیان
سلامت کارکنان
سلامت سایر اقشار
سلامت روستایی
سلامت همگانی

بیمه های مکمل طرف قرارداد :

بیمه پارسیان
بیمه تجارت نو
بیمه آسیا
بیمه البرز
بیمه سامان
بیمه sos کمک رسان
بیمه دانا
بیمه نیروهای مسلح عادی
بیمه نیروهای مسلح جانبازان
بیمه نیروهای مسلح کدهای ویژه
بیمه دی
بیمه نوین
بیمه نفت بازنشستگان
بیمه ایران
بیمه سینا
بیمه معلم
بیمه تعاون
بیمه رازی
بیمه سرمد
بیمه بانک قرض الحسنه مهر ایران
بیمه بانک صادرات ( بخش های سرپایی – پاراکلینیک – آزمایشگاه )
بیمه بانک تجارت
بیمه بانک کشاورزی
بیمه بانک ملت
بیمه بانک رفاه کارگران

 

فاصله  تا جاهای مهم شهر :

فرودگاه امام خمینی56 کیلومتر
فرودگاه مهرآباد12/3 کیلومتر
راه آهن تهران28/3 کیلومتر
برج میلاد16/5 کیلومتر
ترمینال غرب (آزادی)11/2 کیلومتر
ترمینال جنوب (خزانه)30/9 کیلومتر
ترمینال بیهقی (آرژانتین)22/6 کیلومتر
ترمینال شرق (تهران پارس )45/2 کیلومتر
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *